VM-sølv i benkpress for Bjarte

Bjarte Vik Larsen tok sølv i benkpress i VM i Minsk 2017 (utstyrsfritt) med et løft på 210 kg.

Med et løft på 210 kg tok Bjarte Vik Larsen VM-sølv i benkpress. Årets VM utstyrsfritt går i Minsk i Hviterussland, og Bjarte løftet i klassen for junior -120 kg.

Bjarte har slitt med skader i oppkjøringen, og sto over EM for å satse på VM. I knebøy løftet han 280 kg i sitt andreløft, bare 7,5 kg bak sin egen personlige rekord. Han sto over tredje løft. I markløft åpnet han rolig på 255 kg før han gikk opp til 287,5 i andre løft. I tredje ble det litt taktikkeri. Først meldte han først 320, deretter ned til 307,5 kg for å prøve å ta bronsen, men ble tvunget til 310 på grunn av høyere kroppsvekt. Dessverre ble det litt for tungt. Han endte til slutt på 6. plass med 777,5 kg totalt,

Medalje i VM er uansett imponerende med tanke på skadeproblemene. Odin gratulerer med sølvet!