Besøk av Nordvest Naprapatklinikk

Marte Sverdrup og Stella Eide-Olsen får prøvebehandling av naprapatene Stig Ronny Kragseth og Martha Varanes fra Nordvest Naprapatklinikk.

Odin SK har innledet et samarbeid med Nordvest Naprapatklinikk. I den forbindelse stakk de to naprapatene Stig Ronny Kragseth og Martha Varanes innom Odinhallen en travel mandag for å fortelle litt om behandlingsformen og for å gi prøvebehandlinger til de som ønsket det.

Som en del av samarbeidet får Odins medlemmer rabatt på behandling. Pris for inntil 30 minutter er 490 kroner (580 kroner for inntil 40 minutter). Normal pris for 30 minutter er 650 kroner. Odins medlemmer får også garantert time hos en av klinikkene i Bergen innen 48 timer (gjelder ikke i helgen).

Mange av de som var innom Odinhallen for å trene fikk seg en tur på benken for massasje, manipulasjon og til og med nålebehandling. Selv om behandlingen til tider kan være smertefull var det mange fornøyde ansikter å se etterpå, og de fleste fikk med seg gode tips om videre trening og tøying av problemområder.

Takk for besøket, vi håper og tror at dere vil se flere av medlemmene våre igjen!

Mer informasjon om Nordvest Naprapatklinikk: Hjemmeside | Facebook-side

Even Liland får behandling av naprapat Stig Ronny Kragseth mens naprapat Martha Varanes følger med.


Naprapat Stig Ronny Kragseth behandler armen til Alexander Kirketeig mens naprapat Martha Varanes følger med.


Naprapat Martha Varanes gir nålebehandling til Geir Arne Giseth.