Besøk av Nordvest Naprapatklinikk

Marte Sverdrup og Stella Eide-Olsen får prøvebehandling av naprapatene Stig Ronny Kragseth og Martha Varanes fra Nordvest Naprapatklinikk.

Odin SK har innledet et samarbeid med Nordvest Naprapatklinikk. I den forbindelse stakk de to naprapatene Stig Ronny Kragseth og Martha Varanes innom Odinhallen en travel mandag for å fortelle litt om behandlingsformen og for å gi prøvebehandlinger til de som ønsket det. Les videre

Spesialtilbud på trening ut året!

kampanje

Nå som Odin har flyttet inn i nye og flotte lokaler, ønsker vi å gi et tilbud til de som har lyst til å prøve styrkeløft. Ut året kjører vi derfor kampanje på medlemskap pluss trening i Nye Odinhallen for 200 kroner per gjenværende måned. Om man melder seg inn i september, koster det 800 kroner for resten av året, fra oktober blir det 600 kroner, fra november er prisen 400 kroner og i desember vil det koste 200 kroner. Merk at lisens vil komme i tillegg for de som vil konkurrere.

Interesserte kan ta kontakt med en i styret. Velkommen til oss!

Odin har flyttet til Laksevåg!

Odins treningslokaler på Laksevåg.

Odins treningslokaler på Laksevåg.

Odin Styrkeløftklubb har flyttet! Vi holder nå til i 450 m2 store lokaler i Johan Berentsens vei 41 på Laksevåg. I hovedetasjen har vi et stort treningsområde med racks, benker, platting og treningsapparater, og i tillegg har vi en underetasje med matter og treningssykler for oppvarming, rulling og tøying.

Bilder og mer informasjon finnes på Nye Odinhallen-siden vår.

Anonym varslingskanal for doping

Dopingvarsel er Antidoping Norges nye varslingskanal for doping i idretten.Dopingvarsel er Antidoping Norges nye og anonyme varslingskanal for doping i idretten. På Dopingvarsel kan utøvere, ledere eller andre varsle dersom de har kunnskap eller mistanker om at noen bryter dopingbestemmelsene. Tjenesten gjør det mulig for den som varsler å være fullstendig anonym i sin kommunikasjon med Antidoping Norge.

Norges Idrettsforbund har publisert en sak med mer informasjon om tiltaket på sine nettsider. Selve varselet finner man her: Dopingvarsel